У нас вы можете посмотреть бесплатно 巧克力麵包 【手揉麵團 直接法】Chocolate Bun | 嚐樂 The joy of taste или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
抗疫期間有愛上烘焙嗎? 今天來做個巧克力麵包吧🍞 直接法手揉麵包,柔軟又有淡淡的巧克力味道🍫 ★巧克力麵包做法 Chocolate Bun recipe★ 高筋麵粉 Bread flour 285 克(g) 可可粉 Cocoa powder 15克(g) 糖 Sugar 35克(g) 速發酵母 Instant yeast 3克(g) 鹽 Salt 5克(g) 牛奶 Milk 220毫升(ml) 無鹽奶油 Unsalted butter 30克(g) *可以加上糖霜作裝飾 *You can sprinkle icing sugar on top ★ 有關麵團液體量 ★ 食譜中的液體量可作為參考,但實際的用量需按麵粉吸水性、當天的天氣和濕度調整 如不確定吸水量,可以先保留10-20毫升液體,觀察麵團狀態再逐少增加,避免麵團太黏 若加入食譜中的液體後覺得麵團有點乾(例如在乾燥的天氣)時,可逐少增加份量以外的液體避免麵團太乾 The amount of water needs to be adjusted according to the water absorption of the flour, the weather & humidity of the day* You can reserve 10-20 ml of liquid first if you are not sure about the water absorption, observe the dough and increase liquid gradually to avoid the dough being too sticky. If you feel the dough a little dry after adding all the liquid (e.g in dry weather), gradually increase the amount of liquid outside the recipe to prevent dough from drying #手揉麵包 #巧克力麵包 #基礎麵包 ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ 訂閱/Subscribe ❤ / @thejoyoftaste4977 讚好我的專頁/ like my page ❤ Facebook: / thejoyoftaste26 Instagram: / thejoyoftaste_26 ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★