У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Bake Italian Lemon Cloud Cookies With Tangy Lemon Glaze that everyone will LOVE! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
These tangy lemon cookies are always a crowd pleaser ! The texture is somewhere between a cake and a cookie. The lemon glaze is the perfect balance between sweet and tangy. I have served these lemon cookies for all occasions, and for all seasons. They're great for dessert or as a mid-afternoon sweet treat! They are simple to make...no rolling pins, no cookie cutters, just roll the dough into balls and bake. Recipe: 1 Stick salted butter, 1/2 Cup sugar, 3 Large eggs, 1 Tablespoon pure lemon extract, 21/2 Cups all purpose flour, 4 Teaspoons baking powder, Glaze: 4 Cups sifted confectioners sugar, The zest from one -two lemons, 6 Tablespoons fresh lemon juice ( About 2 large lemons). You will have plenty of glaze to double dip the cookies. Bake cookies at 375 degrees for 10-12 min.