У нас вы можете посмотреть бесплатно 美食台 | 麵食之都的神秘小吃,山西一絕! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
平遙碗脫是用白麵做的,比起山西其他地方的蕎麥碗脫,口感更為筋道。這種用麵糊蒸出來的食物,冷吃有點像涼皮,熱炒則像粿仔條,非常有意思。熱炒是平遙特有,常常搭配著豆芽、肥腸、火腿腸一起,出鍋前再來把麻花,香上加香。 Pingyao Wantuo is made of wheat flour. It is chewier than buckwheat Wantuo popular in other places in Shanxi. Wantuo is basically steamed batter. Eating cold, it tastes like Liangpi (cold skin noodles), while eating stir-fried it is more like Guotiao (rice noodles). The stir-fried version is unique in Pingyao. Often paired with soybean sprouts, pork large intestines, and ham, and some Mahua (fried dough twist) right before serving, it is totally mind-blowing.