У нас вы можете посмотреть бесплатно Natural Yeast - How to make Raisin Yeast and Starter for baking. 葡萄干天然酵母 / 天然酵母レーズン или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients:- Raisin Yeast Water Organic raisins 100g Water 300g Starter Yeast water 100g Bread flour or whole wheat flour 100g for every feed Note: - 1) It’s important to ensure your yeast water is safe to consume by testing its pH level. This can be done easily using pH test strips, your yeast water should register at a pH of 4 or lower before you can use it. 2) To maintain your raisin yeast water, you can strain the raisin out of it, keep the liquid and store it in the refrigerator. Once you’d like to use your yeast water again you can top it off with raisins and keep it at room temperature before use to increase activity.