У нас вы можете посмотреть бесплатно Fry with butter 🧈 without burning it (By Science) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Want to cook with butter but tired of it burning? Here's the science behind perfect butter frying! 🧪 The Science: • Butter = 80% fat + 19% water + 1% milk solids • Water keeps temperature at ~100°C (causes foaming/splattering) • When foaming stops = water evaporated, temperature rises fast • Milk solids burn easily BUT create that nutty, caramel flavor we love ⏰ Perfect Timing by Temperature: • 150°C: 40 minutes before burning • 160°C: 20 minutes before burning • 170°C: 10 minutes before burning • 180°C: 5 minutes before burning • 190°C: 2.5 minutes before burning 🔥 Pro Solutions: Clarified Butter: Remove water + milk solids → smoke point 250°C (but less flavor) Ghee: Caramelize milk solids first, then strain → high heat tolerance + full butter flavor With Ztove's precise temperature control, you can nail these exact temperatures and timing every time - no more guesswork, no more burned butter! We made the world's first hob with connected smart cookware and ± 1°C temperature control. Ztove is now available in selected stores in Europe. Go to ztove.com to learn more. #ButterScience #CookingTips #Ztove #SmartCookware #PrecisionCooking #FoodScience #TemperatureControl #ClarifiedButter #Ghee