У нас вы можете посмотреть бесплатно Brewing a Barrel-Aged Stout with Coconut and Peanut Butter | How to Brew with Coconut или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It's time I pulled another stout out of a small format barrel and threw some adjuncts at it. Well, somewhat. My friends and I aged a stout in a 15 gallon used rye whisky barrel for almost a year before splitting it up. I left half pretty plain, adding only Mexican vanilla beans, but the other half got coconut and peanut butter. In this video, I walk you through how to brew this monster barrel-aged stouts, age them, taste them, and then add coconut as well as peanut butter to your beers. Detailed recipe is available on Patreon. Instagram: / secretlevelbrewing Support me on Patreon: / secretlevel Contents 00:00 Intro 00:37 Recipe/Brewday 03:21 Barrel Aging 06:05 Adding Vanilla 06:43 Adding Coconut 07:59 Adding Peanut Butter 09:37 Tasting 11:04 Mexican Vanilla 14:25 Coconut + PB 16:25 Closing thoughts