У нас вы можете посмотреть бесплатно AamlaPras или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Amlaprash Yessss we're taking orders for chyawanprash, but this is if you wish to make an easier version of it at home this winter! INGREDIENTS ✅️ ✅️ 500 gms amla,4 elaichi,1 badi elaichi,10 cloves,1 star anise,5 bay leaves,1 tbsp peppercorn,1 inch cinnamon,1/2 cup raisins, soaked in hot water,15 dates, deseeded & soaked in hot water,4 inch piece of ginger OR ginger powder,1 cup tulsi leaves,3 tbsp ghee,1 cup jaggery,15-20 kesar strands or more( optional ) Method ✅️✅️ Steam the amlas for 15-20 minutes or until they're tender. Dry roast the cinnamon, elaichi, badi elaichi, cloves, star anise, peppercorn, bay leaves on low heat. Let it cool & grind them to a smooth powder & keep aside. Blend the raisins, dates, ginger & tulsi leaves with a little water & keep aside. Deseed the amla & blend it to a smooth paste. Add ghee to an iron pan. Add the amla paste & cook for 4-5 minutes. Add the jaggery & cook for 2 minutes. Add the date paste, the blended spices & kesar. Cook on low heat till it dries out & changes colour. Garnish with silver vark & some more kesar. Keep in an airtight container for upto 6 months. Serve 1 tbsp of it daily either with warm milk or as is & dig in.!