У нас вы можете посмотреть бесплатно Grilled Oysters and Apple Slaw | Coastal with Byron Talbott или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this episode of Coastal, Byron is in Malibu, CA checking out the Sunset Restaurant and cooking up some killer grilled oysters, with a crisp apple slaw. FULL RECIPE BELOW Special Thanks to Chef Drew Ison and the Sunset Restaurant - http://www.thesunsetrestaurant.com/ Check out our sponsor - http://www.stellaartois.com/cidre Check out Byron's Channel: / byrontalbott PRINT THE RECIPE HERE - http://bit.ly/14jpbRB GRILLED OYSTER AND APPLE SLAW RECIPE 12 large oysters, shucked 3 Tbsp butter 2 tsp sliced chives 1 tsp chopped tarragon 1 tsp chopped chervil 1 tsp chopped parsley 1 cup julienne apples 1 cup julienne celery 1 tsp lemon juice 2 Tbsp creme fraiche Salt & pepper to taste Combine butter, chives, chopped herbs (tarragon, chervil, parsley) and a pinch of salt and pepper to create your compound butter. Dollop an even portion directly onto each the shucked oysters. Grill oysters directly over medium/high heat for 10 minutes, or until cooked thoroughly. Julienne apples and celery into small match-like sticks. Combine the creme fraiche, lemon juice and salt and pepper to taste. Serve oysters while warm, with a side of the slaw. Enjoy!