У нас вы можете посмотреть бесплатно Kolhapuri Chicken Curry | 5 Best Chicken Curries | Sanjeev Kapoor Khazana или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chicken pieces cooked in spicy coconut masala to make this delicious curry. KOLHAPURI CHICKEN CURRY Ingredients 750 grams chicken, cut into 1½ inch pieces on the bone 2 medium onions, cut into cubes and boiled 1 tablespoon poppy seeds(khuskhus), soaked in warm water for 15-20 minutes 1 tablespoon roasted white sesame seeds 1 inch ginger, peeled 5-6 garlic cloves 2-3 green chillies ¼ cup scraped fresh coconut 2 tablespoons oil 2-3 green cardamoms 4-5 cloves 1 bay leaf Salt to taste ½ teaspoon green cardamom powder ¼ teaspoon nutmeg powder Chopped fresh coriander leaves for garnishing Method 1. Grind together onions, drained poppy seeds, sesame seeds, ginger, garlic cloves, green chillies, coconut into a paste. Add some water and grind again into a smooth paste. 2. Heat oil in a deep non-stick pan. Add green cardamoms, cloves, bay leaf and sauté till fragrant. 3. Add the ground paste and sauté for 5 minutes or till the mixture thickens and the oil separates. 4. Add chicken pieces, salt, cardamom powder and nutmeg powder, mix and cook for 2-3 minutes, stirring occasionally. Add 1½ cups water, mix, cover and cook on medium heat for 30 minutes, stirring occasionally. 5. Serve hot garnished with coriander leaves. Click to Subscribe: http://bit.ly/1h0pGXf Cookware by : http://www.wonderchef.in Facebook : / chefsanjeevkapoor Twitter : / sanjeevkapoor #sanjeevkapoor