У нас вы можете посмотреть бесплатно German Bee Sting || Bienenstich || @Merlin's World или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Bienenstich( Bee Sting ) is a traditional sheet cake made from yeast dough with a topping of a sweet-sugar-almond mixture that caramelises when baked. It is often filled with vanilla cream, but also with other filling such a Pudding. Bienenstich is considered a classic of German cuisine Here are the INGREDIENTS you need: For The Dough: • 380-400 gr. All purpose Flour • 7 gr. Dry Yeast • 50 gr. Sugar • 8 gr. Vanilla Sugar • 1 Egg • 180 mL Lukewarm Milk • 1/2 tsp. Salt • 75 gr. Melted Butter Bake for 15-20 minutes ( 200°C in Two-sided Heat ) For The Almond Topping: • 200 gr. unsalted Butter • 100 gr. Sugar • 8 gr. Vanilla Sugar • 1 1/2 Tbsp. Honey • 4 Tbsp. Cream • 250 gr. flaked Almonds For the Filling: • 2 packs Vanilla Pudding • 720 mL Milk + ( 80 mL for pudding ) • 100 gr. Sugar • 100 gr. unsalted Butter • 18 gr. Gelatin ( dissolved in 150 mL Water ) • 600 gr. Whipping Cream (Cold) • 16 gr. / 2 pcks. Vanilla Sugar IN DEUTSCH * ZUTATEN: Für den Teig: • 380 gr. Mehl • 7 gr. Trockene hefe • 50 gr. Zucker • 8 gr. Vanillezucker • 1 Ei • 180 ml lauwarme Milch • 1/2 TL. Salz • 75 gr. melted Butter Für das Mandel-Topping: • 200 gr. ungesalzene Butter • 100 gr. Zucker • 8 gr. Vanillezucker • 1 1/2 EL. Honig • 4 EL. Sahne • 250 gr. Mandelblättchen 15-20 Minuten backen (200 ° C Ober-und Unterhitze) Für die Füllung: • 2 Packungen Vanillepudding • 720 ml Milch + (80 ml für Pudding) • 100 gr. Zucker • 100 gr. ungesalzene Butter • 18 gr. Gelatine (gelöst in 150 ml Wasser) • 600 gr. Schlagsahne (kalt) Enjoy and have fun Guys😘