У нас вы можете посмотреть бесплатно Michelin Star Restaurant in Berlin Nobelhart und Schmutzig says “start touching your food” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
https://GlobalImageCreation.com/berli... Billy Wagner, owner of Michelin star restaurant Nobelhart und Schmutzig in Berlin, talks to Jeremy Mason McGraw about the concept behind his restaurant. The ingredients at Nobelhart und Schmutzig are sourced almost exclusively in the Berlin region, a philosophy Wagner describes as “brutal lokal”. For Wagner and head chef Micha Schäfer, the reasons behind this philosophy are twofold. The first reason, is a recognition that the current global food model is unsustainable, and a desire to be part of the solution. The second reason, is that Schäfer and Wagner are seeking to answer the question, “What does Berlin taste like?”. The 10-course menu served at Nobelhart und Schmutzig changes depending on the season and availability of ingredients. Chef Micha Schäfer’s cooking seeks to preserve and highlight the ingredients and flavors that grow here.