• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu скачать в хорошем качестве

How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu 4 months ago

cach lam gio thu

món ăn ngon

head cheese

gio thu

gio thu recipe

how to make gio thu

vietnamese recipe

lunar new year

tet recipes

vietnamese food

vietnamese head cheese

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make: Vietnamese Head Cheese / Gio Thu

Lunar New Year is a time of celebration, reflection, and cherished traditions. For many Vietnamese families, the holiday table wouldn’t feel complete without giò thủ—a savory, flavorful delicacy that captures the essence of Vietnamese culinary heritage. As a kid, this was one of my favorite snacks or appetizers. I vividly remember hovering around the table, watching my parents, older siblings, and relatives drink and eat while I eagerly devoured as much gio thu as I could. Its distinctive taste and texture are unforgettable, and for me, it perfectly encapsulates the spirit of Tết. Gio Thu, or Vietnamese head cheese, is a cold cut made from various pig parts combined with wood ear mushrooms, garlic, and fish sauce. Despite its name, there is no cheese in gio thu. Instead, it’s a terrine-like dish where pork tongue, snout, and ear are bound together with gelatin from simmered pig skin and set into a firm, sliceable loaf. The result is a mosaic of textures: the crunch of cartilage, the chew of meat, and the earthy bite of mushrooms. Often wrapped in banana leaves and steamed, gio thu is traditionally served as part of a larger feast. Its savory flavor pairs beautifully with pickled vegetables or rice cakes like bánh chưng or bánh tét. 🔔 Don't forget to LIKE, COMMENT, and SUBSCRIBE for more delicious recipes! The printable recipe is on my blog: https://feedthepudge.com/vietnamese-h... Join this channel to get access to perks:    / @feedthepudge   Shop my kitchen essentials here: https://www.amazon.com/shop/feedthepudge Follow my socials: Instagram:   / feedthepudge   TikTok:   / feedthepudge   Pinterest:   / feedthepudge   Facebook:   / feedthepudge   Timestamps: 00:00 Intro 01:04 Prepwork 02:27 Prepping the Pork Ingredients 04:30 Cooking the Gio Thu 05:20 Seasoning 06:01 Rolling the Gio Thu 07:09 Serve 07:48 Outro Watch next:    • How to Make: The PERFECT Fusion of Bo Kho ...      • How to Make: Salmon Spring Rolls / Ca Hoi ...      • Meal Preps, But Vietnamese Ep. 3: Roasted ...      • Meal Preps, But Vietnamese Ep.2: Stir-Frie...      • How to Make: The Most Comforting and Authe...      • Meal Preps, But Vietnamese Ep.1: Vietnames...  

Comments
  • How to Make: Traditional Bun Cha Hanoi / Northern Vietnamese Grilled Pork Meatballs with Vermicelli 12 days ago
    How to Make: Traditional Bun Cha Hanoi / Northern Vietnamese Grilled Pork Meatballs with Vermicelli
    Опубликовано: 12 days ago
    5319
  • How to Make: Tau Hu Ky / Fried Bean Curd Shrimp Roll 2 weeks ago
    How to Make: Tau Hu Ky / Fried Bean Curd Shrimp Roll
    Опубликовано: 2 weeks ago
    2387
  • How to Make: The BEST Beef And Broccoli In 30 Minutes! 2 weeks ago
    How to Make: The BEST Beef And Broccoli In 30 Minutes!
    Опубликовано: 2 weeks ago
    1119
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    459061
  • Biogenic Specimens V1.0 8 days ago
    Biogenic Specimens V1.0
    Опубликовано: 8 days ago
    589
  • Only 3 INGREDIENTS! - NO SUGAR, FAT or MILK - Easy, LOW CALORIE and Healthy - Delicious! 2 days ago
    Only 3 INGREDIENTS! - NO SUGAR, FAT or MILK - Easy, LOW CALORIE and Healthy - Delicious!
    Опубликовано: 2 days ago
    20349
  • How To Roll Sushi with The Sushi Man 5 years ago
    How To Roll Sushi with The Sushi Man
    Опубликовано: 5 years ago
    2638765
  • The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101 2 years ago
    The Best Way To Make Sushi At Home (Professional Quality) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    2410772
  • Hog Head Cheese 10 months ago
    Hog Head Cheese
    Опубликовано: 10 months ago
    7286
  • Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치) 10 years ago
    Traditional kimchi recipe (Tongbaechu-kimchi: 통배추김치)
    Опубликовано: 10 years ago
    30308830

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5