У нас вы можете посмотреть бесплатно Authentic Sannas Recipe | Mangalorean Steamed Rice-Cakes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Spongy steamed savoury 'sannas'—a specialty from Mangalore, where grandmas lovingly prepare these rice cakes. Fermented with urad daal and yeast, the slightly sweet-and-sour mouthfuls perfectly accompany any curry. They can be enjoyed with coconut chutney or sambhar for breakfast, too. We’re sure you can’t say “nah” to a sanna! List of ingredients: 400g IDLI RICE 1/4 cup URAD DAAL 1/3 cup SUGAR 1 tsp YEAST WATER Let us know what you think in the comments below! Also, make sure you hit the 'Subscribe' button - we upload new videos every week!