У нас вы можете посмотреть бесплатно TRENDING Kanto Cake! Gawin nating NEGOSYO SA BAHAY! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kanto Cake Chiffon cake:(for caramel and cookies & cream cake base) 1 cup all purpose flour 1/2 cup white sugar 1 tsp baking powder 1/4 tsp salt 2 tbsp milk powder 4 egg yolks(large) 1/4 cup water 1/4 cup cooking oil 1 tsp vanilla flavor meringue: 4 egg whites(large) 1/2 cup white sugar 1 tsp white vinegar Strawberry Chiffon cake: 1 cup all purpose flour 1/2 cup white sugar 1 tsp baking powder 1/4 tsp salt 2 tbsp milk powder 4 egg yolks(large) 1/4 cup water 1/4 cup cooking oil 1 tsp strawberry flavor 1/4 tsp red food color meringue: 4 egg whites(large) 1/2 cup white sugar 1 tsp white vinegar Ube Chiffon cake: 1 cup all purpose flour 1/2 cup white sugar 1 tsp baking powder 1/4 tsp salt 2 tbsp milk powder 4 egg yolks(large) 1/4 cup water 1/4 cup cooking oil 1 tsp ube flavor 1/4 tsp violet food color meringue: 4 egg whites(large) 1/2 cup white sugar 1 tsp white vinegar Mocha Chiffon cake: 1 cup all purpose flour 1/2 cup white sugar 1 tsp baking powder 1/4 tsp salt 2 tbsp milk powder 4 egg yolks(large) 1/4 cup water 1/4 cup cooking oil 1 tsp mocha flavor 1 tsp cocoa powder,unsweetened meringue: 4 egg whites(large) 1/2 cup white sugar 1 tsp white vinegar Frosting: 1kg ACC whipping creme(cream paste) 2 1/2 cups cold water Toppings and fillings: strawberry syrup caramel syrup chocolate syrup cookies and cream bisuits ube halaya/paste