• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe скачать в хорошем качестве

Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Making Capicola (Capicole) from Scratch old fashioned traditional Italian way, family recipe

Keeping the Italian tradition going! Today I will be sharing with you, our family recipe and method, for making and curing, homemade capicola, from scratch. It is easier than you think and the results are amazing. Nothing scientific here, and no fancy curing agents, just a simple technique that has been used in our family for generations and I am very happy to be sharing this with you today. Hope you give it a try!! Making Italian Sausage, from Scratch - Complete Step-by-Step Guide and Recipe    • Making Italian Sausage, from Scratch - Com...   https://amzn.to/3Pmrd06 for mesh casing https://amzn.to/3Jmga38 for pricker https://amzn.to/43QZHMH fibrous casing 00:00 intro 00:55 cutting the meat 05:39 salting the meat 07:57 16 hours later 08:59 rinsing the salt 10:13 seasoning the meat 12:04 casing the meat 18:15 hanging the meat to rest 19:14 bone intermission 19:50 3 months later 20:40 remove from casing, rinse 23:06 first look inside 23:35 taste test 25:05 outro Making Home Made Capicola, from Scratch – old fashion, Italian way, Our Family Recipe Ingredients/accessories: • Pork Butt or whole pork shoulder (you will only use a portion of this) • Salt • Black pepper • Paprika or chili pepper flakes or cayenne pepper • Container to hold pork. • Capicola casing or elastic mesh • Sting or butcher’s twine Process • Remove the boneless portion of meat, off the shoulder blade. • Cut/shape this into a tubular shaped “roast.” • Put in a container and cover generously with fine table salt, all around the entire “roast” (use plenty of salt and cover all around and the sides as well) • Let it sit in your cantina (cold room) (or fridge) for 15 – 16 hours MAX. • Remove the capicola from the container and remove all salt and then wash off any salt still clinging on to the capicola. (You want to ensure all the salt has been removed) • Pat the capicola dry with a paper towel, and then season your capicola. For a mild capicola, season with black pepper and paprika. For a hot capicola, season with black pepper and hot chili pepper flakes (or cayenne pepper). You can rub the spices onto the capicola. • Place your seasoned capicola into an elasticized mesh sleeve, or into a capicola casing (if using the casing, be sure to poke holes in to casing to allow for drying) • Tie off both ends of the sleeve or casing, and then hang it in your cantina (cold room) for typically 3 months. Note, there must be air flow around the capicola i.e. nothing touching it • In 3 months, you can squeeze the capicola and it should be firm and thus, cured (it may be ready a week or 2 earlier, or a week or 2 later, depending on your cantina and the size of your capicola. • At this point, you can eat it, or you can store it for a later date. o if you want to store it for a later date, simple vacuum seal it in plastic and it will keep like this, right on your countertop – no need to keep it in the fridge (or, alternatively, in the old days, they put the capicola in a container and then completely covered it/submerged it in vegetable oil) o If you want to eat it now, then with cold tap water, just wash off the spices from the outside (a brush works well) and then dry it with paper towel, slice and enjoy. Notes: • Ideal humidity level in your cantina would be 65 – 70% • If there is a bit of mold on the outside of your capicola, that’s O.K., and typical - just wash it off after it’s dry and cured. • You can also use a any boneless pork roast, that you can buy at your local store, and follow the same procedure as above. My Kitchen Gear Here are a few things I mentioned in the video. Please shop and support your local shops! If you cannot find them there, here are some links to help out. "My Bread Book" by Jim Lahey ► USA https://amzn.to/2JLwbEe ► Canada https://amzn.to/3baKEF0 Lagostina Tuscan Collection Orange Oval Casserole Dish / Dutch Oven, 5 Quarts ► Canada https://amzn.to/3s0sU5a ► USA (similar) https://amzn.to/2XbpcYo We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites. The prices are not higher, this just makes it easier for you to find the product. Hope these links help. Thank you!

Comments
  • Making Italian Sausage, from Scratch - Complete Step-by-Step Guide and Recipe 4 года назад
    Making Italian Sausage, from Scratch - Complete Step-by-Step Guide and Recipe
    Опубликовано: 4 года назад
  • 1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ! 2 месяца назад
    1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Making Pancetta is so easy - Traditional Italian way, from scratch 10 месяцев назад
    Making Pancetta is so easy - Traditional Italian way, from scratch
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ 8 месяцев назад
    Как добыть САХАР из СВЕКЛЫ
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении! 1 год назад
    БАСТУРМА — Настоящий рецепт из Армении!
    Опубликовано: 1 год назад
  • МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ 3 года назад
    МЯСО КАКОЕ ВЫ НИКОГДА НЕ ПРОБОВАЛИ
    Опубликовано: 3 года назад
  • Genoa Salami | Celebrate Sausage S04E06 2 года назад
    Genoa Salami | Celebrate Sausage S04E06
    Опубликовано: 2 года назад
  • Вяленая свиная шея. Коппа в домашних условиях, рецепт (Коппа, Капоколло) 3 года назад
    Вяленая свиная шея. Коппа в домашних условиях, рецепт (Коппа, Капоколло)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Готовим короля прошутто | Culatello | Gourmet Woodsman 1 год назад
    Готовим короля прошутто | Culatello | Gourmet Woodsman
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как приготовить Капиколли Лонзино по старинному рецепту 4 года назад
    Как приготовить Капиколли Лонзино по старинному рецепту
    Опубликовано: 4 года назад
  • Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы) 3 года назад
    Рецепт вкусного приготовления вяленого мяса (бастурмы)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Приготовьте итальянскую коппу дома — деликатес 3 года назад
    Приготовьте итальянскую коппу дома — деликатес
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to make Prosciutto Crudo (Dry Cured Ham or Parma Ham) - Step by Step Curing Method 2 месяца назад
    How to make Prosciutto Crudo (Dry Cured Ham or Parma Ham) - Step by Step Curing Method
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции 5 месяцев назад
    Внутри 600-летней итальянской пекарни, которая до сих пор сохраняет традиции
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to make Limoncello - easy Italian way, amalfi coast 2 года назад
    How to make Limoncello - easy Italian way, amalfi coast
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Best Basturma Recipe from Pork Loin: A Delicious Alternative to Expensive Jamon! 2 года назад
    The Best Basturma Recipe from Pork Loin: A Delicious Alternative to Expensive Jamon!
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to make Dry Cured Ham at home (Prosciutto Crudo) - Step by Step instructions 4 года назад
    How to make Dry Cured Ham at home (Prosciutto Crudo) - Step by Step instructions
    Опубликовано: 4 года назад
  • Drying Sausage - old fashioned way and many important tips 3 года назад
    Drying Sausage - old fashioned way and many important tips
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как приготовить ИТАЛЬЯНСКУЮ ПРОШУТТО КРУДО - ХАМ халяль - итальянская ПРОШУТТО - как засолить БАР... 5 лет назад
    Как приготовить ИТАЛЬЯНСКУЮ ПРОШУТТО КРУДО - ХАМ халяль - итальянская ПРОШУТТО - как засолить БАР...
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ЛИТОВСКАЯ  КАРТОФЕЛЬНАЯ  КОЛБАСА  ВЕДАРАЙ 1 год назад
    ЛИТОВСКАЯ КАРТОФЕЛЬНАЯ КОЛБАСА ВЕДАРАЙ
    Опубликовано: 1 год назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5