У нас вы можете посмотреть бесплатно Kabab Koobideh (Kabob koobideh) Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
How to make kabab koobideh at home in easy steps. Kabab Koobideh Recipe http://www.aashpazi.com/kabab-koobideh For more recipes visit Us: http://www.aashpazi.com / aashpazi / playlist list=PL97B860F10B6E7A9F&feature=plcp / playlist list=PL4B9715CE57F26E09&feature=plcp / aashpazi Ingredients: 3 lbs (1360 g) Ground Beef (85% Lean) 2 Small Onions 1 Tbsp (Approximately) Salt or as preferred 1 Tsp (Approximately) Black Pepper Powder or as preferred 1 Tsp Turmeric 1 Tsp (Approximately) Ground Sumac. 1/4 Tsp Saffron Preparations: 1- Soak the saffron for 10 minutes. 2- Grate the onions and drain the excessive juice. Directions: For complete instructions click http://www.aashpazi.com/kabab-koobideh Kabobs or Kababs are a big part of Middle Eastern cuisine. Kabob was originated in Middle East. Kabab koobideh contains high amounts of vitamin B6, vitamin B12, zinc, iron, niacin, phosphorus, selenium and of course protein. On the negative side, it is high in cholesterol. for Kabab Tabei Recipe click: http://www.aashpazi.com/kababtabei