У нас вы можете посмотреть бесплатно 🌱🧅Come Forage for Wild Leeks! How to identify & Blanch!🌱🧅 - The Escape Artists или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey Everyone! It's spring in the North and we are foraging for wild leeks! (Don't worry, the sailing video is coming!) BUT If you are looking for a great wild edible food for your homecooked meals than wild leeks are just the thing! They are easy to identify, harvest and store for the winter! Wild leeks usually start popping up in mid April and last until about mid to late May depending on the weather. So if you are walking through the woods and smell onions, it's likely you are within a few feet of wild leeks! The entire wild leek is edible from the bulb to the leaves, you can pickle, blanche and dry wild leeks for use in the winter. When in doubt, consult your field guide for proper identification. Happy Foraging and Crafting Freedom! The Escape Artists