• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes! скачать в хорошем качестве

How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes! 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Make Joël Robuchon's 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes!

Master the art of Joël Robuchon’s 31 Michelin Star Ratte Mashed Potatoes with this step-by-step guide! 🥔 These mashed potatoes are the epitome of fine dining—silky, buttery, and irresistibly creamy. Learn the secrets behind the legendary dish that has earned its place in the culinary hall of fame. Perfect for holidays, special occasions, or when you simply want to treat yourself to restaurant-quality comfort food. 📜 Ingredients: 1 kg Ratte Potatoes 250-1kg Unsalted Butter, cold, diced 250 ml Whole Milk, warmed Salt to taste Optional: Ground White Pepper 🔪 Recipe Steps: 1. Wash Potatoes 2. Start Boiling them in a pot of cold salted water 3. Once they reach a boil, turn temperature down to a simmer and continue cooking until tender (about 20-30 minutes). 4. Drain them and place in a container with a towel on top to keep them warm 5. Peel them while theyre hot and plac in a second container lined with plastic wrap on top with a slit in the center to drop your peeled potatoes in, again to maintain their heat 6. Pass through your potato ricer into a pot 7. Warm to medium heat and stir for 3-5 minutes to evaporate any excess moisture 8. Pass through a fine mesh sieve using a bench scraper 9. Place back into a pot on medium heat and gradually incorporate cold blocks of butter, using a whisk to emulsify your puree 10. Whisk constantly to not break the emulsion 11. Add in your hot milk a bit at a time to reach a desired creamy, fluffy consistency 12. Season with salt to taste. Optionally, add a pinch of white pepper 💡 Pro Tips : • Potato Choice: The Ratte in an extra Waxy potato that holds it’s structure and can absorb much more butter. • Cooking method: Going from a boil to a simmer and starting with Cold water for will ensure thorough cooking and not destroy the structure of the potato • Fine Mesh Sieve: This will break the potato down to a much finer consistency and prevent them from getting gummy or overworked • Butter Quality: Use the best quality unsalted butter you can find; it's the key to Robuchon’s velvety texture. • Milk: Warming the milk prevents shocking the purée and helps maintain its creamy consistency. • Patience: Stirring slowly and methodically while adding the butter and milk ensures an emulsion-like consistency.

Comments
  • 3 Michelin Star Mashed Potatoes | Chef Jean-Pierre 1 год назад
    3 Michelin Star Mashed Potatoes | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 1 год назад
  • How a Michelin Star Chef Makes Mashed Potatoes in 10 Minutes | Made to Order | Bon Appétit 1 месяц назад
    How a Michelin Star Chef Makes Mashed Potatoes in 10 Minutes | Made to Order | Bon Appétit
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Purée de pommes de terre 10 лет назад
    Purée de pommes de terre
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Le lasagne in un ristorante Michelin emiliano con Massimo Spigaroli - Antica Corte Pallavicina* 4 года назад
    Le lasagne in un ristorante Michelin emiliano con Massimo Spigaroli - Antica Corte Pallavicina*
    Опубликовано: 4 года назад
  • Я пытаюсь освоить приготовление лучшего в мире картофельного пюре... 6 лет назад
    Я пытаюсь освоить приготовление лучшего в мире картофельного пюре...
    Опубликовано: 6 лет назад
  • I Made Mashed Potatoes 3 Ways – From Michelin-Starred to 5 Minute Mash 1 месяц назад
    I Made Mashed Potatoes 3 Ways – From Michelin-Starred to 5 Minute Mash
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • I Tested the Most Buttery Michelin Star Mashed Potatoes 1 месяц назад
    I Tested the Most Buttery Michelin Star Mashed Potatoes
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • How to make Chef Robuchon's famous pomme purée (but maybe even better)? 1 год назад
    How to make Chef Robuchon's famous pomme purée (but maybe even better)?
    Опубликовано: 1 год назад
  • ЛУЧШЕЕ КАРТОФЕЛЬНОЕ ПЮРЕ В МИРЕ ПО РЕЦЕПТУ ЛУЧШЕГО ФРАНЦУЗСКОГО РЕСТОРАНА ЖОЭЛЯ РОБЮШОНА 32 ЗВЕЗД... 3 года назад
    ЛУЧШЕЕ КАРТОФЕЛЬНОЕ ПЮРЕ В МИРЕ ПО РЕЦЕПТУ ЛУЧШЕГО ФРАНЦУЗСКОГО РЕСТОРАНА ЖОЭЛЯ РОБЮШОНА 32 ЗВЕЗД...
    Опубликовано: 3 года назад
  • POV: Cooking Restaurant Quality Mashed Potatoes (How to Make Them at Home) 1 год назад
    POV: Cooking Restaurant Quality Mashed Potatoes (How to Make Them at Home)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Картофельное пюре со звездой Мишлен – Бруно Альбузе 1 год назад
    Картофельное пюре со звездой Мишлен – Бруно Альбузе
    Опубликовано: 1 год назад
  • I Tried the $560 MENU at One of Asia’s MOST LUXURIOUS Restaurants 8 месяцев назад
    I Tried the $560 MENU at One of Asia’s MOST LUXURIOUS Restaurants
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • La meilleur purée de pommes de terre - Purée de Joël Robuchon 4 года назад
    La meilleur purée de pommes de terre - Purée de Joël Robuchon
    Опубликовано: 4 года назад
  • How To Make Pomme Purée 3 года назад
    How To Make Pomme Purée
    Опубликовано: 3 года назад
  • The Best Potato for Mashed Potatoes Isn’t What You Think 1 год назад
    The Best Potato for Mashed Potatoes Isn’t What You Think
    Опубликовано: 1 год назад
  • Лучшее картофельное пюре 2 способами 1 месяц назад
    Лучшее картофельное пюре 2 способами
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Chef Joël Robuchon: Life & Cooking Philosophy | 传奇一生 7 лет назад
    Chef Joël Robuchon: Life & Cooking Philosophy | 传奇一生
    Опубликовано: 7 лет назад
  • The right way to make Michelin-level mash with Pierre Koffmann | Meet your Maestro | BBC Maestro 4 месяца назад
    The right way to make Michelin-level mash with Pierre Koffmann | Meet your Maestro | BBC Maestro
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Мишлен Звездный Картофель Дофинуаз 9 месяцев назад
    Мишлен Звездный Картофель Дофинуаз
    Опубликовано: 9 месяцев назад
  • How To Make The Creamiest Mashed Potatoes 7 лет назад
    How To Make The Creamiest Mashed Potatoes
    Опубликовано: 7 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5