У нас вы можете посмотреть бесплатно Chalka drozdzowa domowym sposobem, pleciona z 6ciu walkow. Piekny warkocz. Bulka na kazda okazje. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Wszystkie skladniki na ciasto drozdzowe powinny miec temperature pokojowej. 7-8g suszonych drozdzy( drozdze rozrobic z polowa ilosci wody, dodac 1 lyzeczke cukru oraz 3 lyzki maki wymieszac i odstawic do wyrosniecia okolo 15-20min 3 jajka do ciasta 1 plaska lyzeczka soli Jajko do posmarowania 80-100g miodu lub cukru 60g oleju (zostawic 2 lyzki na posmarowanie naczynia, zeby ciasto sie nie przyklejalo) 140-150 ml. 3/4 szklanki wody(temperatura pokojowa) 600-630g maki chlebowej Piec 180C przez 30-35 min na zlocisty kolor ************************************************************** All ingredients for the yeast dough should be at room temperature. 7-8 g of dried yeast (dissolve yeast with half the amount of water, add 1 teaspoon of sugar and 3 tablespoons of flour, mix and leave to rise for about 15-20 minutes 3 eggs for the dough 1 flat teaspoon of salt Egg to be brushed on 80-100g of honey or sugar 60g oil (leave 2 tablespoons for greasing the dish so that the dough does not stick) 140-150 ml. 3/4 cup water (room temperature) 600-630g of bread flour Bake at 180C for 30-35 minutes until golden