У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Farmer Sausage/ Mennonite Sausage. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Like and Subscribe for more! In this video I share with you the process and recipe for how to make a farmer sausage. It is a great sausage that is very simple and easy to make. Here is the the Farmer Sausage Recipe: Salt 16g/kg Coarse Black Pepper 4g/kg Cure #1 3g/kg Sodium Erythorbate 0.5g/kg Binder 10g/kg Water 100g/kg Liquid Smoke 1g/kg Smoking Process Step 1 dry up to 150f for 1.5hrs or until tacky Step 2 Smoke 155f to 160f for up to 2hrs Step 3 Cook to internal temperature of 160f 71C at 185f with humidity If you feel up to it here is a link to Patreon: https://www.patreon.com/user?u=84459342 If you guys need a grinder to get you started on your home sausage making journey here is a link: https://amzn.to/3ptuhdb If you guys need a stuffer to make your sausage making process smother here is a link: https://amzn.to/36UwYOy If you guys are looking for a nice knife set here is a link: https://amzn.to/3sPVg4I