У нас вы можете посмотреть бесплатно Keema Pav Recipe | How to make Keema Pao Mumbai Style | Street Food или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make Keema Pav recipe street food from Mumbai at home with a step by step video and detailed recipe. To check out the complete RECIPE and METHOD, visit: http://bit.ly/2HHzOIH Find all ingredients and method to make our Keema Pao Recipe with preparation and cooking time at home along with nutritional value and calories. Keema Pav Recipe | Keema Pao Mumbai Style - Yummefy Recipes SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL Kheema Pav Ingredients: 3 tablespoons vegetable oil 4 green cardamom pods 1 black cardamom pods 3 cloves 1 piece cinnamon, 1-inch in size 1 bay leaf 250 grams onion (about 2½ medium onions), finely chopped 1 teaspoon garlic paste 1 teaspoon ginger paste 4 green chillies, deseeded, finely chopped 350 grams tomato (about 3½ medium tomatoes), blanched, peeled, and finely chopped 2 teaspoons red chilli powder ½ teaspoon turmeric powder 1 teaspoon roasted cumin powder 2 teaspoons coriander powder 2 teaspoons garam masala powder 500 grams keema (mutton keema – minced mutton) 1½ teaspoons salt or to taste 2 tablespoons butter for toasting pao 6 pao 1 lime, cut into wedges to garnish To check out the COMPLETE RECIPE and METHOD, visit: http://bit.ly/2HHzOIH Don't miss out on any of our videos - Subscribe to our YouTube channel above. Follow us across the internet for great food and recipes: Facebook: / yummefy Instagram: / yummefy Twitter: / yummefy Pinterest: / yummefy Website: https://www.yummefy.com