У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Caramelized Banana Bourbon Bread Pudding или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
INGREDIENTS 3 tablespoons butter 1/2 cup plus 6 tablespoons granulated sugar, divided 3 barely ripe bananas, sliced 1/4 inch thick 6 eggs 1 cup heavy cream 1/2 cup milk 1/2 teaspoon cinnamon 1 teaspoon vanilla extract 2 tablespoons bourbon Pinch of ground nutmeg 1/4 teaspoon sea salt 3/4 cup chopped dark chocolate 3 plain croissants, cubed 3 cups challah bread, cubed INSTRUCTIONS Preheat oven to 325 degrees. In a large skillet over medium heat, melt butter and 6 tablespoons sugar until bubbly and starting to brown. Add banana slices and cook until caramelized, about 5 minutes. In a large bowl, mix eggs, milk, heavy cream, remaining sugar, cinnamon, vanilla, bourbon, nutmeg and sea salt together. Add bananas, chocolate and chopped breads. Pour mixture into an 8-by-8 baking dish, and cook in a bain-marie (water bath) for about an hour or until golden brown and bubbly. The bread pudding should have a nice caramelized crust and a moist (not wet or dry) interior.