• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef? скачать в хорошем качестве

How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef? 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef?
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef? в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef? или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef? в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How Much Should YOU Charge Clients as a Private Chef?

In this clip, Chris & I discuss charging for services, flexibility, valuing your time, and how to "level up" your client list. Full episode 🎙→Podcast: http://geni.us/emulsionpodcast Oh, how the turn tables. I had the pleasure of sitting down with Chris Spear of the #ChefsWithoutRestaurants podcast, and he agreed to let me repurpose our conversation as an episode of #TheEmulsion - hope you folks enjoy this one and be sure to follow Chris below 👇 CWR: https://chefswithoutrestaurants.org Chris on Twitter:   / prfctlitlbites   🙏Thank you for watching this video. I hope that you’ll keep up with the weekly videos I post on the channel, subscribe, and share your learnings with those that need to hear it. Your comments mean the world, so please take a second and say ‘Hey’ ;) — 🔪Browse gear I've reviewed on the channel: http://geni.us/chefkit 📐Sharpening supplies: https://geni.us/sharpensupplies 🥄Small but mighty kitchen gear I recommend: https://geni.us/sbmkit — 🤑Support my content for just $5/month: http://geni.us/patr — Stalk me: 💻→Website (everything): http://geni.us/site 💌→Email Newsletter (Justin's List): https://geni.us/OJe5wo 📸→Instagram (watch my stories/check my photos): http://geni.us/instag 📦→Kit (all the gear I probably used to shoot this video): http://geni.us/kitpage ▶️ →Share the channel with someone: https://geni.us/nFX4AaH 🐦→Twitter (talk to me): http://geni.us/twit 💙→Facebook: http://geni.us/faceb 👻→Snapchat (say hi): jkhan1 — 👥Sign up for one-on-one coaching with me: http://geni.us/coach 🎶I get music for my videos through MusicBed - if you enjoyed the track from this video, check out the catologue & find songs for your own content!: http://share.mscbd.fm/justinkhanna — 👋My name is Justin Khanna. I spent 8 years training at Michelin-starred and critically acclaimed restaurants like Per Se, Grace, The French Laundry, noma, Frantzen and Lysverket. I host a weekly podcast called The Emulsion http://geni.us/emulsionpodcast where I curate chef/restaurant/fine dining news. There, I also interview knife makers, authors, food critics, chefs, bartenders, farmers, entrepreneurs and thought leaders to discover insights that can improve your life. — 💌Send me mail: Justin Khanna 212 Broadway E #22725 Seattle, WA 98102 USA __ Disclaimer: I earn commission income with qualifying purchases made through Amazon’s Affiliate program and other affiliate links in this description.

Comments
  • Tips on Private Chef Work with Chris Spear 4 года назад
    Tips on Private Chef Work with Chris Spear
    Опубликовано: 4 года назад
  • How should you charge for your Personal Chef Services? 6 лет назад
    How should you charge for your Personal Chef Services?
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Episode 18 - 3 Mistakes I Made when Starting my Personal Chef Business that you can Avoid! 6 лет назад
    Episode 18 - 3 Mistakes I Made when Starting my Personal Chef Business that you can Avoid!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • How NOT to price your Personal Chef Services | #TheFeast Ep. 1 5 месяцев назад
    How NOT to price your Personal Chef Services | #TheFeast Ep. 1
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Reps for PLATING: Practice This, for Cheap 2 года назад
    Reps for PLATING: Practice This, for Cheap
    Опубликовано: 2 года назад
  • Culinary Learning, How Long to Stay at a Restaurant, and Home Cooks Staging | AskJK August 2021 4 года назад
    Culinary Learning, How Long to Stay at a Restaurant, and Home Cooks Staging | AskJK August 2021
    Опубликовано: 4 года назад
  • Episode 27 - The 3 Stages of Selling your Personal Chef Services 6 лет назад
    Episode 27 - The 3 Stages of Selling your Personal Chef Services
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны 7 часов назад
    ⚡️ Удар «Кинжалами» по Киеву || Срочный вылет Зеленского из страны
    Опубликовано: 7 часов назад
  • Is it better to Stage early or late in your career? 5 лет назад
    Is it better to Stage early or late in your career?
    Опубликовано: 5 лет назад
  • 6 Pricing Rules Personal Chefs Must Follow 7 месяцев назад
    6 Pricing Rules Personal Chefs Must Follow
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How to Get Your First Personal Chef Client 3 года назад
    How to Get Your First Personal Chef Client
    Опубликовано: 3 года назад
  • A Knife for Beyond Culinary School 3 года назад
    A Knife for Beyond Culinary School
    Опубликовано: 3 года назад
  • Chefs: When is it OK to yell? feat. Andrea Correa from Ep. 105 6 лет назад
    Chefs: When is it OK to yell? feat. Andrea Correa from Ep. 105
    Опубликовано: 6 лет назад
  • ChefLife: Dinner Party Mini Vlog 7 лет назад
    ChefLife: Dinner Party Mini Vlog
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Зеленский пошёл на уступки Путину? / Шокирующее решение Киева 6 часов назад
    Зеленский пошёл на уступки Путину? / Шокирующее решение Киева
    Опубликовано: 6 часов назад
  • Making Up To $14K Per Month As A Private Chef 4 года назад
    Making Up To $14K Per Month As A Private Chef
    Опубликовано: 4 года назад
  • Стоит ли выбирать ЧАСТНОГО ШЕФ-ПОВАРА или ЛИЧНОГО ШЕФ-ПОВАРА? 1 год назад
    Стоит ли выбирать ЧАСТНОГО ШЕФ-ПОВАРА или ЛИЧНОГО ШЕФ-ПОВАРА?
    Опубликовано: 1 год назад
  • Разведчик о том, как использовать людей 5 месяцев назад
    Разведчик о том, как использовать людей
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Day in the life of a Personal Chef - Part 1 5 лет назад
    Day in the life of a Personal Chef - Part 1
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Эскорт для Путина и мужчины Матвиенко: как женщины выживают в российской политике? 1 день назад
    Эскорт для Путина и мужчины Матвиенко: как женщины выживают в российской политике?
    Опубликовано: 1 день назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5