У нас вы можете посмотреть бесплатно Have kimchi with kimchi! Anhydrous to twice as much a soft tong samgyeop meat to make. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello, I'm a cooking Mania. ✿ ˘◡ ˘✿ Kim Jang-chul is back! It's a hard job, but it's still a precious day to have enough kimchi with your family for a year. If you eat it with kimchi today, it tastes like honey! Make 2 times softer whole-grilled pork with water-free ingredients!! Let's make 'imjang bossam' together.^^ 🍀 U-Tube Closed Captioning Function: Mobile-Video Top (point-click-click)🍀 [Material]600g of pork belly, 2 green onions, 2 onions, 1/2 apples, 7 garlic, 40g of ginger, 1/2 teaspoon soybean paste [ Recipes] 1. Place onion and green onion in a pot and put soybean paste and pork belly on top of it. 2. Put ginger, garlic, and apple on top of the pork belly. Close the lid and simmer for 10 minutes over high heat. 3.Reduce to medium heat for 20 minutes, open lid, flip lid, and simmer for 20 minutes over medium low heat for no moisture I'm done with pork belly.