У нас вы можете посмотреть бесплатно 班兰椰奶发糕(低糖版/素)Pandan Huat Kuih/Cup Cake(Low Sugar/Vegan) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
開口笑的班兰椰奶发糕, 浓郁的班兰和椰奶味,低糖做法. Smiling pandan coconut milk cup cake, soft and fluffy. It's rich in natural pandan and coconut milk flavour, low sugar method. Ingredients 食材料; 300g self-raising flour 300克自发面粉 170ml pandan juice 170毫升班兰汁 60g castor sugar 60克细砂糖 150ml coconut milk 150毫升椰奶 30g corn oil 30克玉米油 1/4 tsp salt 1/4茶匙盐 For Pandan juice; 200 ml water 200毫升水 some pandan leaves 一些班兰葉 Cup size: 3.5cm(H) x 8 cm (D) 杯尺寸: 3.5 厘米(高)x 8 厘米(直径) This video belongs to its creator, which is the owner of Zhen Kitchen. Strictly are not allowed to download, share or any reproduction for business purposes without permission. Legal action will be taken 本视频属于原创作者,Zhen Kitchen珍厨房 所擁有的产物及资产 严禁用于任何未经许可的商业用途 对于任何侵权者,将会采取法律行动. #ZhenKitchen #班兰椰奶发糕 #PandanHuatKuih #CupCake