 
                                У нас вы можете посмотреть бесплатно AJI DE GALLINA - Recipe in English - AJI DE POLLO PERUANO или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
                        Если кнопки скачивания не
                            загрузились
                            НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
                        
                        Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
                        страницы. 
                        Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
                    
Aji de Gallina or Aji de Pollo is a delicious Peruvian Classic. Made with the famous Spicy Yellow Pepper (Aji Amarillo) and a decadent creamy Chicken Sauce. Peruvian Peppers Paste can be found in Latin food markets and ethnic stores. You can also order them online. I made a special trip to New Jersey USA to buy all my ingredients. Ingredients: Chicken Broth (Make your own with chicken breast, celery, onion) Chicken Breast (After you make the broth, shred the chicken) 5 Slices of White Bread Evaporated Milk (3/4 cup to soak the bread) Evaporated Milk and Chicken broth for the cream 1 Onion (finely chopped) 2 or 3 cloves or garlic (minced) Cumin, Salt, Black Pepper Yellow Pepper Paste (Aji Amarillo) Aji Mirasol Pepper Paste Aji Panca Pepper Paste Parmesan Cheese (grated) Chopped Walnuts (Optional. I don't add walnuts in this recipe, but many people do) Garnish: Boiled Potatoes (yellow if possible), Hard Boiled Eggs and Olives