У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make Dumpling Wrappers/ Gyoza Wrappers | Japanese Way или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
How to make Dumpling Wrappers? Step-by-step Dumpling Wrapper recipe. Homemade dumpling wrappers are far superior to the store-bought version. They taste better, easier to work with, and you know what they are made from. Prep Time: 15 min Cook Time: 0 min Total Time: 15 min Yield: 12 servings Ingredients 100g plain flour 50g water 1g salt tapioca starch/ potato starch (for dusting) Instructions Put flour, salt and water into a bowl and mix until a dough is formed. Shape the dough into a ball. Wrap the dough with cling wrap and let rest for 30 minutes. Knead the dough until smooth. Divide the dough into 2 equal portions. Dust the dough with tapioca starch/ potato starch. Roll out the dough with a rolling pin. Cut out 6 wrappers with a round cutter (Ø 8.5cm). Repeat the process. Sprinkle each wrapper with tapioca starch. Wrap the wrappers with cling wrap and store in freezer. Recipe: http://www.marecipes.com/dumpling-wra... #dumplingwrapper #gyoza #marecipes