• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING скачать в хорошем качестве

How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Sharpen Your Knives at Home | Bob Kramer's Master Class On Knife Sharpening | ZWILLING

Here, Master Bladesmith Bob Kramer demonstrates how to use water sharpening stones to put a razor edge on your knives. This technique is easy to master at home. *************************************** Additional ZWILLING resources ZWILLING Enfinigy Kitchen Appliances:    • ZWILLING Enfinigy - Kitchen Appliances   ZWILLING Cutlery:    • ZWILLING Cutlery   ZWILLING FRESH & SAVE Vacuum Food Sealer:    • Fresh & Save Vacuum Food Sealer   *************************************** Created with Master Bladesmith Bob Kramer, the KRAMER by ZWILLING EUROLINE Stainless Steel Damascus Collection features stainless steel blades made to his exacting standards, maximizing curves, balance and utility. Bob's design has an extremely wide blade to maximize knuckle clearance for larger hands and for cutting through large produce and piles of food. Chopped food can easily be transported with this impressive, broad blade. The knives are hand-finished with a traditional 3-step process by skilled Japanese artisans. Combined with the SG2 micro-carbide powder steel, the ice-hardened CRYODUR blades deliver scalpel-like sharpness, stay sharper longer and can withstand more sharpening over their lifespan. The SG2 super steel core is protected by an exceptionally beautiful 100-layer Chevron Damascus pattern, which is complimented by a stunning black linen Micarta handle and signature Bob Kramer mosaic pin. Tap the link below to shop the KRAMER by ZWILLING EUROLINE Stainless Steel Damascus series: https://www.zwilling.com/us/zwilling/... Tap the link below to shop the KRAMER by ZWILLING sharpening stones: https://www.zwilling.com/us/zwilling-... Timestamps: 00:00:00 - Introduction 00:00:07 - Why to use hand stones instead of sharpening machines 00:01:13 - What kinds of sharpening stones to use 00:03:40 - Preparing the stones 00:04:35 - Using the sink bridge 00:05:50 - What do the stones do? 00:07:54 - Dulling a knife 00:08:50 - What angle to use 00:09:27 - How to sharpen 00:10:49 - Testing for the wire edge 00:13:35 - When to switch stones 00:14:53 - Switching to the 1000 grit stone 00:15:53 - Tips for using the 1000 grit stone 00:16:25 - Do you need to use the 5000 grit stone? 00:17:30 - Cleaning the stones 00:18:27 - Using the 5000 grit stone 00:19:49 - Why your sharpened knife might not be able to cut through paper 00:20:33 - What is stropping? 00:21:53 - How to strop 00:22:50 - Testing for sharpness 00:23:31 - Recap 00:24:11 -Thoughts on alternative sharpening methods and closing Be sure to subscribe to our channel    / @zwillingusa   STAY TUNED: Instagram:   / zwilling_usa   TikTok:   / zwilling_usa   Facebook:   / zwillingusa   Pinterest:   / zwilling_usa   #zwilling1731 #knives #giftideas #knifeskills

Comments
  • Raw Craft with Anthony Bourdain - Episode Four: Bob Kramer 10 лет назад
    Raw Craft with Anthony Bourdain - Episode Four: Bob Kramer
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Bob Kramer Stone Kit 8 лет назад
    Bob Kramer Stone Kit
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Use a Knife Like a Chef | Chef Jean-Pierre 3 года назад
    Use a Knife Like a Chef | Chef Jean-Pierre
    Опубликовано: 3 года назад
  • Special Lecture: 1 год назад
    Special Lecture: "In Pursuit of the Perfect Blade" by Bob Kramer
    Опубликовано: 1 год назад
  • Blade Sharpening Fundamentals 5 лет назад
    Blade Sharpening Fundamentals
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Как я затачиваю свои ножи с линзовидными спусками 3 года назад
    Как я затачиваю свои ножи с линзовидными спусками
    Опубликовано: 3 года назад
  • Заточка складного ножа и не много о коммерческой заточке 8 дней назад
    Заточка складного ножа и не много о коммерческой заточке
    Опубликовано: 8 дней назад
  • The Way Chefs Actually Keep Their Knives Sharp 1 год назад
    The Way Chefs Actually Keep Their Knives Sharp
    Опубликовано: 1 год назад
  • Рекомендованный набор для заточки любого ножа. 2 недели назад
    Рекомендованный набор для заточки любого ножа.
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Kramer Knives Damascus Insert Welding 1 год назад
    Kramer Knives Damascus Insert Welding
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как заточить нож как профессионал: советы и рекомендации 5 лет назад
    Как заточить нож как профессионал: советы и рекомендации
    Опубликовано: 5 лет назад
  • RUSSIA vs USA Knife Sharpener? TSPROF vs Lansky, Wicked Edge, KME, Tormek T-8, Work Sharp Ken Onion 4 года назад
    RUSSIA vs USA Knife Sharpener? TSPROF vs Lansky, Wicked Edge, KME, Tormek T-8, Work Sharp Ken Onion
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sharpening with Bob Kramer 14 лет назад
    Sharpening with Bob Kramer
    Опубликовано: 14 лет назад
  • Заточка для новичков 1.0: Основные правила, как получить острый нож 4 месяца назад
    Заточка для новичков 1.0: Основные правила, как получить острый нож
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • МС-1 двухсторонний, обзор заточного, алмазного бруска. 11 дней назад
    МС-1 двухсторонний, обзор заточного, алмазного бруска.
    Опубликовано: 11 дней назад
  • ПОЛНАЯ заточка ножей на мокром камне для начинающих 5 месяцев назад
    ПОЛНАЯ заточка ножей на мокром камне для начинающих
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • The Last Knife Sharpening Video You Will Watch 4 года назад
    The Last Knife Sharpening Video You Will Watch
    Опубликовано: 4 года назад
  • The $1 Sponge Trick That Will Transform Your Dull Knife 1 год назад
    The $1 Sponge Trick That Will Transform Your Dull Knife
    Опубликовано: 1 год назад
  • My Ultimate Guide to Knife Sharpening With The Tormek T8 1 год назад
    My Ultimate Guide to Knife Sharpening With The Tormek T8
    Опубликовано: 1 год назад
  • Японские пилы и всё что о них нужно знать 6 дней назад
    Японские пилы и всё что о них нужно знать
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5