У нас вы можете посмотреть бесплатно Fine dining red mullet with bouillabaisse and carrot или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hey guys! We're going to clean and prepare a beautiful red mullet. After cleaning I'm cooking it sous-vide and from the bones we're going to make a delicious bouillabaisse. Later on I serve it with a carrot cream, some carrot garnish and a hollandaise that's based on the bouillabaisse. It maybe sounds like a lot, but it's definitely worth it! Enjoy guys! ⇨ Thanks for subscribing! http://bit.ly/1YTyqmm ⇩ Full ingredient list & written recipe: ↪ www.julescooking.com My kitchen equipment ⇩ Small food processor: https://amzn.to/3dq849n The vegetable sheet slicer: https://amzn.to/3Ioq0Q0 Big food processor: https://amzn.to/3orftf1 Favorite saucepan: https://amzn.to/3lEutEx Japanese mandoline: https://amzn.to/3ovZD2R Microplane grater: https://amzn.to/3dpDVXJ My palette knife: https://amzn.to/3wkwKZC KitchenAid stand mixer: https://amzn.to/3otqigv Wüsthof chef’s knife: https://amzn.to/3GexP8U 3500 watt induction: https://amzn.to/3c18EKh Round cutter set: https://amzn.to/31EkZll Hand blender: https://amzn.to/3xZMSQZ Wüsthof sharpening steel: https://amzn.to/303iOaO The sous-vide bath: https://amzn.to/3DwAuJk My brush machine: https://amzn.to/3Dvk2cg ⇩ For tips, tricks, photos and recipes follow me on: ↪ www.julescooking.com ↪ Instagram: http://bit.ly/1MmnCZZ ↪ Twitter: http://bit.ly/1NrssDY ↪ Facebook: http://on.fb.me/1YTyt1B