У нас вы можете посмотреть бесплатно Irish Red Ale Beer Recipe Writing Brewing & Style Guide или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Irish Red Ale Author: David Heath Brewfather Link:- https://share.brewfather.app/Rowb2pOs... Batch Size : 19 L / 5 US Liquid Gallons Estimated ABV - 4.5% IBU : 23 (Tinseth) Colour : 23 EBC Pre-Boil Gravity : 1.040 Original Gravity : 1.045 Final Gravity : 1.011 Mash Profile Two step plus mash out 62 °C / 143 °F - 30 min - Mash 1/2 68 °C / 154 °F - 30 min - Step 2/2 75 °C / 167 °F - 10 min - Mash out Boil Time : 60 min Brewhouse Efficiency: 75% Mash Efficiency: 78.9% Fermentables 2.457 kg / 5.4 lbs - Pale Ale 8 EBC (63%) 975 g / 2.14 lbs - Munich 14 EBC (25%) 234 g / 8.25 oz - Carapils 3 EBC (6%) 195 g / 6.87oz - Crystal 50 EBC (5%) 39 g / 1.37 oz Roasted Barley 1200 EBC (1%) Hops Use brewing software with your hops Alpha Acid % to calculate how much to use. 60 min - Northdown - (15 IBU) 15 min - Fuggles - (9 IBU) Yeast 1 pkg - Lallemand (LalBrew) Nottingham Yeast Fermentation Profile Ale 20 °C / 68 °F - 14 days *approx - Primary I suggest rising the temperature to 23C ((73 °F) at 1C per day in the final 3 days of fermentation. Channel links:- facebook.com/groups/Brewbeer https://www.teespring.com/stores/davi... Introduction music:- Drink Beer (Till The Day That I Die) by Dazie Mae