• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! скачать в хорошем качестве

MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING!

Chicken mini pies with a buttery and flaky dough and a creamy and luscious filling! Those are the famous Brazilian empadas, a delicious and comforting treat that can easily be made as a main course if you use a larger baking dish! Very, very close to my heart! INGREDIENTS: FILLING: 2 cans (560g each can) of young (green) jackfruit in brine or water 2 tablespoons of olive oil 1/2 cup of minced onion 2 garlic cloves, minced 1 teaspoon of salt Black pepper to taste about 1/3 cup of water 1 1/2 cup of chopped tomatoes 2 tablespoons of tomato paste 1 teaspoon veggie bullion 1 tablespoon of cornstarch diluted in 2 tablespoons of water Minced parsley to taste 15 boneless green olives, halved DOUGH: 400g of all-purpose flour 200 vegan butter 1/2 to 1 teaspoon of salt 3 to 5 tablespoons of cold water METHOD: FILLING: Open the jackfruit can, discard the brine, add the jackfruit to a pot with water and 1/2 tablespoon of salt, and simmer for 10 - 15 minutes. Drain the simmering water, then shred the jackfruit with your hands, and discard the seeds for a smoother sauce. Reserve. Add olive oil to a pot, over medium heat, add minced onions, and sauté until lightly golden, then add tomatoes and parsley, lower the heat and sauté until the tomatoes break down. Add the garlic, tomato purée, salt, black pepper, veggie bullion, add the shredded jackfruit, and a splash of water, stir well and keep on stirring to break down the jackfruit and make the sauce creamier, for about 5 minutes, then add cornstarch slurry, mix for one minute, turn off the heat, reserve. Dough: Add 400g all-purpose flour to a bowl, add 200g butter, and 1/2 teaspoon of salt, mix with the tip of your fingers and add the cold water, gradually Do not overwork the dough, otherwise, it will develop gluten. Divide the dough into three parts, 2 parts are for making the empada base and one for covering them Place a cling film on the table, place the dough, then make a log, flatten it up making a rectangle, cut into 15 parts, 4 cuts across the narrowest part then 5 cuts across the widest part. Wrap it in a plastic film, and put it in the fridge for at least 30 minutes. Repeat the process with the smallest dough. Take one of the biggest squares you just cut, place it in the empada molds, mold it making sure you have extra dough around the mold boards. Fill the molds with the jackfruit filling, flatten up the smallest square, shape it into a disc, cover the empada, and push the borders a bit so it closes well. Use the leftover dough for the next empada top. After you finish making all the empadas, brush them with the mayo/ketchup/milk mixture, and put them back in the fridge for 30 minutes. If you end up with topless empadas, that’s ok just cover them with aluminum foil and bake them normally While the empadas refrigerate, preheat the oven at 180C / 360F After 30 minutes in the fridge, put the empadas straight in the oven and allow them to bake for 50 minutes. Empada mold measurement: 5cm top x 3cm bottom x 2,5cm height Mini tart molds: https://amzn.to/3Ci1ijd CUPS CONVERSION: 1 cup = 250 ml / 8.45 oz 1/2 cup = 125 ml / 4.22 oz 1/3 cup = 85 ml / 2.87 oz 1/4 cup = 60 ml / 2.02 oz 🤗PRINTABLE RECIPE: www.chefjanapinheiro.com ❤️Support me on Patreon❤️ https://www.patreon.com/user?u=16286402 Follow me on Social Media: Instagram: @chefjana   / chefjana   Follow me on Facebook: Chef Jana Pinheiro   / chefjanapinh.  . Website: https://www.chefjanapinheiro.com ————————————————————————————————————————————————————— 🏠 Visit my Amazon Shop: https://www.amazon.com/shop/chefjana ♥︎ The sour starch (polvilho azedo) I use https://amzn.to/3h2Bqee ♥︎ The bear claws oven mittens I use: https://amzn.to/35Go94H ♥︎ The ceramic casserole dish I use: https://amzn.to/2XXx0N3 ♥︎ The gratin dish I love: https://amzn.to/3475cHE ♥︎ The skillets I love: https://amzn.to/32DKO0B ♥︎ The skillet I use: https://amzn.to/2pDyJtV ♥︎ The dutch oven casserole I use: https://amzn.to/32zOEIg ♥︎ The food processor that I love: https://amzn.to/31pUfiJ ♥︎ The pot I use: https://amzn.to/2J2CLCY ♥︎ The baking sheet I use: https://amzn.to/2J3gN2H ♥︎ The wok I use: https://amzn.to/2Q6nLWS ♥︎ The pan I use: https://amzn.to/2Gl7Dw7 ♥︎ The measuring cups I use: https://amzn.to/2D45qo2 ♥︎ The garlic keeper I use: https://amzn.to/2UkvIs0 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Support me on Patreon: https://www.patreon.com/user?u=16286402 Follow me on Social Media: Instagram: @chefjana   / chefjana   Follow me on Facebook: Chef Jana Pinheiro   / chefjanapinh.  . https://www.chefjanapinheiro.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ MINI PIES WITH BUTTERY DOUGH AND CREAMY NO-CHICKEN FILLING! - Recipe by chef Jana Pinheiro

Comments
  • UNBELIEVABLE VEGAN CODFISH CAKES  - A PORTUGUESE DELICACY! 3 года назад
    UNBELIEVABLE VEGAN CODFISH CAKES - A PORTUGUESE DELICACY!
    Опубликовано: 3 года назад
  • CRISPY CHICKEN-LESS FILETS AND CREAM OF SWEET CORN 4 года назад
    CRISPY CHICKEN-LESS FILETS AND CREAM OF SWEET CORN
    Опубликовано: 4 года назад
  • 8 гениальных идей из слоеного теста, которые должен знать каждый! 2 года назад
    8 гениальных идей из слоеного теста, которые должен знать каждый!
    Опубликовано: 2 года назад
  • Срочное обращение к Путину / Регион решил отделиться 3 часа назад
    Срочное обращение к Путину / Регион решил отделиться
    Опубликовано: 3 часа назад
  • 5 Крутых рецептов из готового слоеного теста. Простая слоеная выпечка 4 года назад
    5 Крутых рецептов из готового слоеного теста. Простая слоеная выпечка
    Опубликовано: 4 года назад
  • MY CLASSIC MEATLESS MEATLOAF AND TOMATO SAUCE 3 года назад
    MY CLASSIC MEATLESS MEATLOAF AND TOMATO SAUCE
    Опубликовано: 3 года назад
  • Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется 4 месяца назад
    Пачка Творога и 20 минут! Целая гора вкуснятина готова! Даже крошки не останется
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Бои в Купянске, Кремль ответил Зеленскому, ПАСЕ без ФБК. Мартынов, Шейтельман, Ширяев, Егоров
    Бои в Купянске, Кремль ответил Зеленскому, ПАСЕ без ФБК. Мартынов, Шейтельман, Ширяев, Егоров
    Опубликовано:
  • Vegan White Mozzarella! Simple Ingredients 2 года назад
    Vegan White Mozzarella! Simple Ingredients
    Опубликовано: 2 года назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 4 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 4 недели назад
  • THAT VEGAN CHEESE WITH HERBS AND GARLIC TO LIVE FOR! 2 года назад
    THAT VEGAN CHEESE WITH HERBS AND GARLIC TO LIVE FOR!
    Опубликовано: 2 года назад
  • VEGAN FISH FILLETS⎜ONLY 4 INGREDIENTS⎜SUPER EASY!! 6 лет назад
    VEGAN FISH FILLETS⎜ONLY 4 INGREDIENTS⎜SUPER EASY!!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Картофельный пирог, от которого невозможно оторваться! 1 день назад
    Картофельный пирог, от которого невозможно оторваться!
    Опубликовано: 1 день назад
  • LIFE-CHANGER SUPERFOOD THAT SUBSTITUTES EGGS, FLOUR, GLUTEN, SUGAR, AND OIL! 4 года назад
    LIFE-CHANGER SUPERFOOD THAT SUBSTITUTES EGGS, FLOUR, GLUTEN, SUGAR, AND OIL!
    Опубликовано: 4 года назад
  • Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht! 2 месяца назад
    Jeder hat sich in dieses Kartoffelrezept verliebt! ❗Ein leckeres festliches Gericht!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • ПРИГОТОВЬТЕ СВОЙ БЕЗГЛЮТЕНОВЫЙ ВЕГАНСКИЙ САЛЯМИ С НУЛЯ! 5 лет назад
    ПРИГОТОВЬТЕ СВОЙ БЕЗГЛЮТЕНОВЫЙ ВЕГАНСКИЙ САЛЯМИ С НУЛЯ!
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Осетинка учит готовить настоящие Осетинские пироги. С картошкой, пирог с зеленью, пирог с сыром 1 год назад
    Осетинка учит готовить настоящие Осетинские пироги. С картошкой, пирог с зеленью, пирог с сыром
    Опубликовано: 1 год назад
  • НЕЖНЫЕ, Как МОРОЖЕНОЕ. РАКУШКИ С ИЗУМИТЕЛЬНОЙ НАЧИНКОЙ ЗА 10 МИНУТ! ПРОСТОЙ И ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ РЕЦЕПТ!😋 4 дня назад
    НЕЖНЫЕ, Как МОРОЖЕНОЕ. РАКУШКИ С ИЗУМИТЕЛЬНОЙ НАЧИНКОЙ ЗА 10 МИНУТ! ПРОСТОЙ И ОЧЕНЬ ВКУСНЫЙ РЕЦЕПТ!😋
    Опубликовано: 4 дня назад
  • VEGAN PARMESAN CHEESE MADE FROM 1 SIMPLE INGREDIENT⎜NOT CASHEWS! 3 года назад
    VEGAN PARMESAN CHEESE MADE FROM 1 SIMPLE INGREDIENT⎜NOT CASHEWS!
    Опубликовано: 3 года назад
  • Gemüsenest in 15 Minuten – Geschmack wie im Restaurant! ✅ 4 месяца назад
    Gemüsenest in 15 Minuten – Geschmack wie im Restaurant! ✅
    Опубликовано: 4 месяца назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5