У нас вы можете посмотреть бесплатно Ask Adam: Why do we like extremely hot/cold food? Real vanilla vs imitation vanilla? (PODCAST E20) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thanks to Skillshare for sponsoring this episode! The first 1,000 people to use this link will get a 1 month free trial of Skillshare: https://skl.sh/adamragusea08221 Thanks to Indeed for sponsoring this episode! Start hiring NOW with a $75 sponsored job credit to upgrade your job post at http://indeed.com/RAGUSEA | Offer good for a limited time. Terms and conditions apply. Need to hire? You need Indeed. On this episode of the Ask Adam Podcast, Adam answers the following questions: 00:15 Why do we like food served really hot or really cold, but usually not in between? 25:08 How does imitation vanilla compare to real vanilla? 44:50 How'd you get that accent? Do you think it's helped your career?