У нас вы можете посмотреть бесплатно 【灯盏糕】详解传统名点的自制方法。外皮松脆,米香十足,内馅饱满爽嫩,油而不腻,太解馋啦 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
小时候吃过的神仙美食灯盏糕,其实外皮是由米浆和黄豆磨出来的浆调合而成,工序家常版的简化了很多,经过实验还是很成功的。外皮薄而松脆,有股淡淡的米香味,内馅饱满爽口多汁。整体感觉就是油而不腻,荤素搭配,一口下去非常满足,烫嘴暖心解乡愁。 材料: 粘米粉150克 面粉60克 盐1.50克 温水420克(可调整) 白萝卜200克 红萝卜25克 肉末60克 虾皮20克 葱花适量 The fairy cakes that I ate as a child were actually made from a mixture of rice pulp and soy bean pulp, a tedious process. The home-made version I made today is much simpler, but after some experimentation it was a success. The outer crust is thin and crispy, with a light rice flavour, and the inner filling is full and juicy. The overall feeling is that it is greasy but not greasy, with a good mix of meat and veggies, and a very satisfying bite. Ingredients: Sticky rice flour 150g Flour 60g Salt 1.50g Warm water 420g (can be adjusted) White radish 200g Red radish 25g Minced meat 60g Shrimp skin 20g Appropriate amount of chopped spring onion __欢迎收看更多精彩视频__ 【广式萝卜糕】秋冬季最美味的经典小吃。咸香味美,外酥内软,营养丰富 • 【广式萝卜糕】秋冬季最美味的经典小吃。咸香味美,外酥内软,营养丰富 | R... 【雪绵豆沙】4种食材学做东北经典传统小吃。口感喧软如绵,蛋香浓郁 • 【雪绵豆沙】4种食材学做东北经典传统小吃。口感喧软如绵,蛋香浓郁 【酥皮香蕉卷】无需烤箱简易版,外酥内软,好吃极了 | Banana Roll Puff Pastry • 【酥皮香蕉卷】无需烤箱简易版,外酥内软,好吃极了 | Banana Rol... 【珍珠奶茶】 • 【珍珠奶茶】最详细的家庭版教程。奶茶香浓丝滑,珍珠软滑Q弹 | Bubbl... 【燕麦包】健康食谱。喧软香甜,营养美味 | Healthy Oatmeal Bread Recipe • 【燕麦包】健康食谱。喧软香甜,营养美味 | Healthy Oatmeal...