• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer скачать в хорошем качестве

Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer 1 year ago

bread

bread recipe

how to make bread

easy bread recipe

sourdough

sourdough bread

easy sourdough

sourdough techniques

sourdough for beginners

intermediate sourdough

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pasta Madre | Stiff Sourdough | How to Feed Using a Mixer

Pasta madre is a type of stiff sourdough, maintained at low hydration, usually 40-50% water. It is widely used in Italy, and mainly known to leaven enriched doughs like pandoro and panettone. I have been maintaining mine quite stiff at 39-40% water (just to see if there's any difference from feeding it, say, 43-45% water) and so I use my mixer instead of my hands. Please hydrate your pasta madre according to your flour. Some flours absorb more water while some don't. The PM should be stiff and non sticky. At the end of lamination, it should be smooth and firm, not too soft. Here in this video is 100g ripe pasta madre fed with 100g flour and 40g water, maintained in the chiller at 16C for 21 hours. Should have gone for longer, to 24 hours. The lower hydration slows down fermentation slightly. I encourage you to play with your feeding schedule because each flour (performance, water absorption level) and pasta madre (bacteria and yeast activity) is different. I share more of my trials and errors on Instagram so be sure to follow if you're interested. www.instagram.com/lily.artisan How to make pasta madre from scratch https://lilyartisan.wixsite.com/bakes...

Comments
  • How to Create your Own Pasta Madre for Panettone 1 year ago
    How to Create your Own Pasta Madre for Panettone
    Опубликовано: 1 year ago
    54890
  • I SEGRETI DELLA PASTA MADRE IN ACQUA - TOP SECRET❗️ 4 years ago
    I SEGRETI DELLA PASTA MADRE IN ACQUA - TOP SECRET❗️
    Опубликовано: 4 years ago
    126353
  • Pasta Madre | How to Prep for Panettone Production 5 months ago
    Pasta Madre | How to Prep for Panettone Production
    Опубликовано: 5 months ago
    5566
  • How I Maintain Pasta Madre | 如何喂養野酵硬種 (水式酵母) 3 years ago
    How I Maintain Pasta Madre | 如何喂養野酵硬種 (水式酵母)
    Опубликовано: 3 years ago
    367530
  • Белый хлеб на закваске! Видео-рецепт хлеба на Левито Мадре! / baking bread / Lievito madre 3 years ago
    Белый хлеб на закваске! Видео-рецепт хлеба на Левито Мадре! / baking bread / Lievito madre
    Опубликовано: 3 years ago
    155459
  • Switching to a stiff sourdough starter, plus how to make all purpose flour from fresh flour 2 months ago
    Switching to a stiff sourdough starter, plus how to make all purpose flour from fresh flour
    Опубликовано: 2 months ago
    10015
  • LIEVITO MADRE di Gabriele Bonci 7 years ago
    LIEVITO MADRE di Gabriele Bonci
    Опубликовано: 7 years ago
    2775573
  • SOURDOUGH Ryebread 100% Whole Grain 3 years ago
    SOURDOUGH Ryebread 100% Whole Grain
    Опубликовано: 3 years ago
    50587
  • [cc] Choc-euphoria Panettone | sourdough | 1 year ago
    [cc] Choc-euphoria Panettone | sourdough |
    Опубликовано: 1 year ago
    19966
  • How I Reactivate my Pasta Madre 1 year ago
    How I Reactivate my Pasta Madre
    Опубликовано: 1 year ago
    5475

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS