• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3 скачать в хорошем качестве

Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Kitchen Hierarchy OR Organisation Structure I Chef’s position & responsibilities I Commis 1 2 3

Understanding the kitchen hierarchy is essential for anyone in hotel management or aspiring chefs. This video breaks down the French kitchen hierarchy known as the Brigade de Cuisine system, introduced by Georges Auguste Escoffier. Learn about the kitchen organization chart, chef position levels, and their duties and responsibilities in a professional kitchen. At the top, we have the Executive Chef (Chef de Cuisine), Assisting them is the Deputy Chef (Sous Chef). Below them, the Chef de Partie (CDP) specializes in different areas, including: ✔ Sauté or Sauce Chef (Saucier) ✔ Fish Chef (Poissonnier) ✔ Butcher Chef (Boucher) ✔ Pastry Chef (Pâtissier) ✔ Roast Chef (Rotisseur) ✔ Grill Chef (Grillardin) ✔ Fry Chef (Friturier) ✔ Garde Manger (Cold Kitchen Chef) ✔ Chef de Tournant (Relief Chef) Supporting the CDPs, there are Commis Chefs (1, 2, 3), who assist in food preparation and develop their skills under the guidance of senior chefs. Below them, Kitchen Stewards and Porters. If you're looking for chef career insights, CDP chef interview questions, commis chef duties, or kitchen steward interview questions and answers, this video has some basic crux of everything you need! Whether you’re a culinary student or a hotel management professional, mastering the kitchen organization structure is a must. Provide your support by Joining this channel:    / @hospitalitybroadcast   Our social media handles to follow: E-mail: [email protected] YouTube:    / hospitalitybroadcast   Instagram:   / drnaveenchahal   Twitter: https://x.com/drnaveenchahal #KitchenHierarchy #Kitchenbrigade #cheflife #executivechef #souschef #hotelmanagement

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5