У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy Oyakodon Recipe (Chicken Egg-Drop Donburi with Silky Egg Mixture) [Remastered] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We are making delicious Oyakodon, chicken egg-drop donburi, with a silky egg mixture. Oyakodon literally means "parent-and-child donburi" as it contains chicken and eggs. This is a simple and delicious recipe so you should definitely try it out. How to make Easy Oyakodon https://cookingwithdog.com/recipe/eas... (1 person) Cook Time: 15 minutes 40~50ml Dashi Stock (1.35~1.69 fl oz) 1 tbsp Soy Sauce 1/2 tbsp Sake 1/2 tbsp Sugar 1/2 tbsp Mirin 1/2 Small Onion 75g Boneless Chicken Thigh (2.65 oz) 2 Eggs 10 stems of Mitsuba Parsley 200g Fresh Steamed Rice (7.05 oz) 1 tablespoon (tbsp) = 15 ml, 1 teaspoon (tsp) = 5 ml Search your favorite Cooking with Dog recipes! https://cookingwithdog.com/recipes/ Check out our new Francis Kitchen Scale, Folding Fork and Chopsticks! https://cookingwithdog.com/shop/ Help translate our recipes and get our original Mug, Chopsticks and T-shirt! https://cookingwithdog.com/register/ https://cookingwithdog.com / cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog / cookingwithdog #oyakodon #oyakodonrecipe #recipe