У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple & Easy Soon kuih | 潮州菜粿 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#kuihmiuh #soonkuih #easycooking A delicious and yummy steamed kueh filled with shredded mung kwang and dried prawns. Served with sweet chillie sauce. Ingredients 1 mung kwang shredded 50g dried prawns soaked until soft Salt to taste Mushroom granules Pepper to taste 3-4 tbsp of cooking oil Fried dried prawns with oil until aromatic. Add shredded mung kwang and seasonings, fry for a minute and dish up. Cool before use. For the dough 100g rice flour 100g wheat starch 1/4 tsp himalayan pink salt 500ml boiling water 1 tbsp cooking 60g tapioca starch Mix rice flour and wheat starch, add salt. Pour boiling water and mix. Rest for 20-30 minutes. After 20 minutes, add cooking oil. Transfer mixture into a flat surface and knead together with tapioca starch until a smooth and pliable dough. Divide dough into 2. Roll into 2 logs. Divide each log into 8-9 equal pieces. Take each piece, roll and flatten, add fillings and seal edges. Lay them in a steaming tray with banana leaves brush with oil. Steam for 15 mins.Done. Thanks for watching and support.