У нас вы можете посмотреть бесплатно Testing PANACEGG Egg replacement vs Eggs for American Butter Cake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Testing American Butter Cake recipe to see how it's function performs with different egg replacements. Egg replacer PANACEGG is available at https://freefromthat.com/panacegg/ RECIPE: American style Butter Cake (For Celebration Cake Layers) Makes 1x18cm Cake Layer DRY 167g All Purpose Flour 33g Corn Starch 12g Baking Powder 2g Vanilla Powder 140g Caster Sugar 94g Bakers Margarine 70% Fat WET 85g Whole Eggs /OR Egg Replacement see below 👇👇👇 100g Plant Milk 17g Vegetable Oil _______________________________ EGG REPLACEMENTS USED Cake #1 CONTROL no changes made Cake #2 4.25g PANACEGG + 38.25g Water 42.5g Whole Eggs Cake #3 8.5g PANACEGG + 76.5g Water Cake #4 75g Plant Milk + 10g Vinegar