У нас вы можете посмотреть бесплатно Dedicated to the Craft Episode 18: Chatting with Chef Claudette Zepeda или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
It is no secret that we love our food just as much as we love beer. This episode, we’re chatting with local San Diego chef and James Beard Best Chef West semifinalist, Chef Claudette Zapeda, BP Sous Chef, Chuy Hernandez, and BP Executive Chef, Devin Woodall. Chuy and Claudette talk about their Mexican upbringing and the influences it has on their cooking, the group discusses what “fusion food” means to them, and, of course, their favorite craft beer and food pairings. Follow along with Chef Claudette’s journey on Instagram at @claudetteazepeda or on her blog. 3:44 Mexican upbringing & influences 11:06 "Fusion Food" 41:28 Craft Beer & Food Pairings