• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook скачать в хорошем качестве

Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook 4 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Ultimate lemon meringue pie- teach them to cook

The Lemon Meringue Pie is a layered dessert with a casing, a filling and a topping. The casing can be a biscuit case but it is traditionally a sweet shortcrust pastry. This product has plasticity in the pastry which means you can shape and form the pastry. Coagulation and gelatinisation in the lemon curd filling. Foams and coagulation in the meringue topping. Great for new food teachers to help organise their whole class cooking. Recipe- Casing- 100g plain flour with a pinch of salt in it and 20g icing sugar 50g chilled and cubed butter Filling - 50g caster sugar 40g cornflour 2 lemons 2 egg yolks Topping- 100g caster sugar 2 egg whites Health and Safety- Burning hazard - use oven gloves Electrical hazard- use the electric whisk with responsible adult supervision Pathogen hazard- consume within 12 hours and keep in the fridge until ready to eat Chemistry in the dish- Plasticity in the pastry to take up the shape of the tin- the fat in the butter allows for this. Coagulation and gelatinisation in the filling to allow the filling to be sliceable without collapse. This filling retrogrades and firms up more when cooled The meringue is a foaming structure which coagulates on whisking. The sugar stabilises ot further to prevent it turning to liquid. Dont over whisk or syneresis will occur preventing the foam from reaching volume potential. Caramelising when the sugar heats in the oven. Do under the supervision of a responsible adult

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5