У нас вы можете посмотреть бесплатно MOTI ✶ part 1✶ Pistachio Cheesecake with Cherries ✶ MOTI dough very detailed recipe ✶ MOCHI RECIPE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Friends, in this video you will find a detailed RECIPE of an amazing Japanese dessert MOTI! Recipe with all the subtleties of cooking, detailed recipe for MOTI dough, as well as a recipe for delicious filling - pistachio cheesecake with cherries! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ NO COPYING AND USE OF VIDEO-MATERIALS, including LOCATION ON OTHER RESOURCES WITHOUT CONSENT OF CHANNEL AUTHOR. Pistachio Cheesecake Cherry Center Topping Cherry center Cherry puree 150 g Sugar 25 g Pectin NH 4 g Citric acid 0,5 g + 0,5 g water Diameter of the filling hemispheres 2.5 cm PISTACHIO CHEESECAKE Cream cheese 380 g Sugar 115 g Pistachio paste 60 g Cream 33-35% 130 g Gelatin 220 g 5,5 g Water for gelatin 30 g Diameter of hemispheres 4.5 cm and 6 cm BATTER FOR MOCHI Glutinous rice flour 100 g Powdered sugar 60 g Vegetable oil 4 g Water 150 g Optional food coloring For 4.5 cm diameter filling, 8 cm circle of dough. For the filling with a diameter of 6 cm a circle of dough 10 cm Gained: 10 4.5 cm pieces weighing 35 g 8 6 cm pieces weighing 50 g each. You will need 1.5-2 portions of dough for this amount of mothi filling