У нас вы можете посмотреть бесплатно 宫保羊角豆这样做好吃又下饭,做法非常简单🔥Kung Pao lady finger are delicious and suitable for rice, method is simple🔥 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
宫保羊角豆这样做好吃又下饭,做法非常简单🔥 材料:10个羊角豆、1颗洋葱、1小块生姜、1块胡萝卜、1条去籽红辣椒、5瓣蒜、4个干辣椒、2勺甜酱油、1勺酱油 1)热锅热油,爆香姜辣椒干蒜末,然后再加入洋葱胡萝卜红辣椒一起炒一炒 2)再加入羊角豆,2勺甜酱油、1勺酱油继续翻炒均匀即可❤️ Kung Pao lady finger are delicious and suitable for rice, the method is very simple🔥 Ingredients: 10 lady fingers, 1 onion, 1 small piece of ginger, 1 piece of carrot, 1 piece of red pepper with seeds removed, 5 cloves of garlic, 4 dried chilies, 2 spoons of sweet soy sauce, 1 spoon of soy sauce 1) Heat oil in a hot pan, sauté ginger, pepper, dried minced garlic, then add onion, carrot and red pepper and fry together 2) Then add lady finger, 2 spoons of sweet soy sauce, 1 spoon of soy sauce and continue to stir fry evenly❤️