• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time! скачать в хорошем качестве

How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time! 4 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to Brine Meats for Hot Smoking - Delicious Latvian Smoked Meat Every Time!

In order to get really tasty flavoursome smoked meat it's important to brine your meat first. In this video I show you how to easily brine meat ready for smoking and show you the results. Latvians love to smoke meat fish and other foods. They eat smoked meat every day. They prefer to smoke with Alder wood but I used Oak and fruit woods as that's what I had on hand. To make 2 liters of brine you need 200g of salt, 100 gm of sugar, I used muscovado brown sugar, some peppercorns and bay leaves. You can use other herbs as you wish. Remember we're not BBQing meat here this is low and slow hot smoking. In 2018 we left the UK to come to Gita’s family homestead here in north Latvia, not far from the Estonian border and now we live somewhere nowhere in the middle of a forest in a house built by Gita’s grandfather. We’re videoing our journey and trying to give you some insights into how we’re living here. You can also find us on Instagram where we post different and more regular updates:   / baltichomesteaders  

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5