У нас вы можете посмотреть бесплатно Seafood Tofu 海鲜豆腐 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This week recipe - Homemade Seafood Tofu 海鲜豆腐. This deep fried tofu dish consists of soft egg tofu, fish paste (can mix fish and prawn paste), carrots, spring onions and coriander. It's really simple to make this tofu dish at home, which taste the same as you get from Chinese restaurant! Recipe for 4-5 pax Fish paste 鱼胶 – 180g Carrot 红萝卜切碎 – diced 40g Spring onion 青葱 – 1 stalk Coriander 芫荽 – 1 stalk Egg tofu 蛋豆腐 – 3 tubes, 120g each =Seasonings= Sugar 糖 – ½ tsp White pepper 胡椒粉 – ¼ tsp Salt 盐 – ¼ tsp Fish sauce鱼露 – 1 tsp Sesame oil 麻油 – ½ tsp Egg 鸡蛋 – 1 pc Cornstarch 玉米粉 – 3 tbsp Serve with sweet chilli sauce 沾上泰式甜辣酱 *Tray size 7"x7"