У нас вы можете посмотреть бесплатно Wheat Milling | Wheat grain to flour process explained | Food Technology Lecture - Foodkida или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Process of wheat milling is explained in simple English language. Milling is the process by which cereal grains are ground into flour. The milling of Wheat consists in the separation of bran and germ from the endosperm and reduction of endosperm to fine flour. Various steps are involved in making the wheat flour. It is IMP topic for Gate food technology exam, food safety officer exam, FCI exam, etc. Food Technology Job WhatsApp Group : https://bit.ly/WhatsApp-gr0up Introduction 00:06 Lecture Outline 00:30 Introduction of Wheat 01:02 Structure of Wheat 03:32 Composition of Wheat 06:58 Classification of Wheat 08:20 Wheat Milling 11:00 Whole wheat flour verses refined wheat flour 13:27 Traditional Milling 14:40 Modern Milling 15:54 Steps of Milling 16:03 Wheat Milling Flowchart 27:45 Aging of flour 29:12 Share this video with your friends :) #wheatmilling #foodtechnology #foodscience #foodtech #fssai #foodsafetyofficer #gate #fci #icar