У нас вы можете посмотреть бесплатно 【簡易料理】Vtuber教你做紅燒旗魚,家常美味一次就上手|Braised Marlin|熙風 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
紅燒旗魚|Braised Marlin 家常的簡單料理,食材幾乎都是常備品項 照著做一點都不難,唯一要注意的是旗魚不能過熟 A simple homemade dish using mostly staple ingredients. It’s easy to make if you follow the steps—just be careful not to overcook the swordfish. 【料理步驟】 1.旗魚沾玉米粉等3分鐘 2.小火下去煎到兩面稍熟拿起備著 3.中火爆香薑蒜 4.加入洋蔥、醬油、蠔油去拌炒片刻 5.放入旗魚一起翻炒 6.最後撒上胡椒粉即可 【食材】 油適量 旗魚500g 蒜頭5顆 洋蔥1顆 甜椒半顆 薑片5片 辣椒1條 蠔油2大匙 醬油1大匙 玉米粉適量 【Ingredients】 Oil: as needed Marlin fillets: 500g Garlic: 5 cloves Onion: 1 (whole) Bell pepper: 1/2 Ginger slices: 5 Chili pepper: 1 Oyster sauce: 2 tablespoons Soy sauce: 1 tablespoon Cornstarch: as needed 【Cooking Steps】 1.Coat the marlin fillets with cornstarch and let sit for 3 minutes. 2.Pan-fry the fillets over low heat until both sides are slightly cooked. Remove and set aside. 3.Sauté the ginger and garlic over medium heat until aromatic. 4.Add the onion, soy sauce, and oyster sauce, and stir-fry briefly. 5.Return the marlin fillets to the pan and stir-fry together. 6.Finally, sprinkle black pepper, and it’s done! 【段落】 00:00 開場 00:06 食材 00:12 旗魚切片 00:30 裹粉 01:53 煎旗魚 02:57 紅燒 04:37 擺盤 04:53 成品 Kevin MacLeod創作的「Carefree」是依據 創用 CC (姓名標示) 4.0 授權使用。 https://creativecommons.org/licenses/... #紅燒旗魚 #家常菜 #料理 #旗魚 #紅燒 #晚餐 #熙風 #Vtuber #cooking #Marlin #food