У нас вы можете посмотреть бесплатно Roasting and Grinding Coriander and Namibian Biltong Spice Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
(Apologies if the background music is a bit loud). This video shows you the way to roast/fry and grind up coriander to use in the spice mix for Biltong and Boerwors Sausage making. Below is the Namibian spice mix for biltong. Website: http://bit.ly/GHBwebshop Facebook Biltong page: http://bit.ly/BiltongBizPage Facebook BBQ / Smoking group http://bit.ly/BiltongBBQgroup NAMIBIAN BILTONG SPICE RECIPE For every kg wet meat use. • 18 gram salt • 2 gram black pepper • 1 gram brown sugar (white will work too) • 4 gram coarsely ground dry roasted coriander. • add 0.9 gram Potassium Sorbate to prolong shelf life. Optional What you do • Sprinkling of vinegar is optional. • Put spices in bowl. • Mix by hand. Rub all over meat. • Leave meat standing overnight and it will form its own beautiful brine. • Next day dry the meat well (with some paper towel - I dont do this) • Hang and voilà, perfect biltong after 3-4 days. When hanging leave adequate space between meat to allow good unrestricted airflow.