• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅) скачать в хорошем качестве

Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅) 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Ultimate Guide to Scallion Pancakes— 6 methods! (蔥油餅)

I tested six ways of making scallion pancakes! My guide to recreating the uber-flaky, crispy thin and multi-layered scallion pancakes I've had here in Taiwan. Subscribe to my Substack for latest recipes: https://hannahche.substack.com/ Follow me on Instagram:   / hannah.che   Get a copy of my James Beard award-winning cookbook, The Vegan Chinese Kitchen: https://www.penguinrandomhouse.com/bo... ▸ TIMESTAMPS 00:42 dough 01:19 difference with Chinese flour 02:04 secret for texture 02:54 making the oil paste 04:05 method 1 (basic roll) 04:23 method 2 (scroll) 04:51 method 3 (accordion) 05:17 method 4 (cut threads) 05:49 method 5 (stacked) 06:25 method 6 (thousand threads) 07:25 cooking the pancakes 08:00 final lineup Full recipe/instructions here: https://theplantbasedwok.com/chinese-... ▸ RECIPE Dough: 4 cups (575 grams) all-purpose flour, or 2 ½ cups (360 grams) all-purpose flour + 1 ½ cups (215 grams) cake flour* ½ tsp salt 1 cup (237 grams) boiling water ½ cup plus 2 tablespoon (148 grams) room temperature water Additional flour for rolling/dusting Paste: 1 cup thinly sliced scallions, green part only, about 6 medium scallions ½ cup plus 2 tablespoons (90 grams) all-purpose flour ½ cup neutral-tasting oil 1 ½ tsp ground Sichuan peppercorn (optional) 1 ½ tsp kosher salt *To approximate the lower-protein of Chinese flour, I substitute 2 ½ cups American all-purpose flour and 1 ½ cups cake flour. *I recommend using a food scale for accuracy, as scooping and weighing flour results in different measurements. Here, I scoop the dough directly from the bag with the cup measure and level off the top, so the total weight of 4 cups is about 575 grams flour. ▸ LINKS website: http://theplantbasedwok.com/ pinterest:   / theplantbasedwok   ▸ MUSIC prima - autumn leaves   / autumn-leaves3   Filmed with Canon PowerShot G7 X Mark ii vlog camera Edited with Final Cut Pro X #scallionpancake #蔥油餅 #taiwanesestreetfood

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5