У нас вы можете посмотреть бесплатно Italian PANETTONE recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
RECIPE: 250 g dried fruits (soak overnight) 1 orange or 2 small (juice + zest) 40 g rum Dough (30 min warm) 180 g milk 20 g fresh (7 g dry) yeast 1 tsp sugar 100 g strong flour (more information about flour below) First dough (12 hours in the refrigerator) the whole dough 30 g sugar 2 eggs 130 g strong flour (more information about flour below) Second dough (2-3 hours warm) first dough 100 g sugar (if you like it sweeter, you can add a little more sugar) 1 egg + 3 yolks 2 tsp vanilla sugar 300 g strong flour (more information about flour below) 1/2 tsp salt 130 g butter soaked candied fruits Macaroni 60 g powdered sugar 30 g nut flour 30 grams of protein 20 g cornstarch Almond flakes, powdered sugar ____________________________________________ About flour!!! For the preparation of Panettone, it is necessary to use "strong" flour (with a protein content above 13 g). Manitoba flour is ideal!