У нас вы можете посмотреть бесплатно Dubai Chocolate Bar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
10 to 14 oz Dark Chocolate (it depends on thickess of chocolate cover) White Chocolate (as much as you like)– Optional and purely for the two tone effect. Butter 4 Tsp– For brown the kataifi. Kataifi or Kunafa Dough 2 C – For that crunchy texture. Pistachio butter (Cream) 3 to 4 full Tsp– Adds a nutty, creamy flavor to the filling. Vanilla extract 1tsp Condensed milk 2 full Tbs ATT. Toast the Kataifi Noodles in melted butter. OR Toast kataifi noodles with butter in the oven at 350°F (175°C) for about 20 minutes, stirring halfway through to ensure they brown evenly. The noodles should turn golden and crispy. We also need: Double boiler method Dubai chocolate bar mold deep( I used Palksky Dubai Chocolate Bar Mold for Filling Pistachio Cream Butter, Deep Silicone Candy Molds for Knafeh Stuffed Bar, Thick Chocolate Bar Molds,3PCS-8 Cavities)